tiistai 9. toukokuuta 2017

Kattoon maalia ja portaatkin löytyy

Talo on ulkoa nyt valmis. Katto on saanut punaisen maalikerroksen. Oikean värisävyn sekoittaminen olikin työläänpi juttu. Lopulta oikea sävy syntyi sekoittamalla Sinellistä ostettua mahonginväristä askartelumaalia sekä kirkkaan punaista. Ohensin maalia myös reilusti vedellä kuulaamman lopputuloksen saamiseksi. Osan tiilistä maalasin kahteen kertaan jotta lopputulos on elävämmän näköinen.


Katua ja ovia valaisee tyyliin sopivat patteritoimiset led lamput. Nämä on kyllä ihan mahtavia, kun ei tarvi vetää mitään johtoja. Katukiveys on vielä suunnitteluasteella.


Talo on saanut myös portaat. Portaat tein alusta asti itse. Paketin mukana tulleet portaat olivat aivan liian pitkät ja keskimmäisessä asuinkerroksessa ne alkoivatkin suoraa vastapäisestä seinästä! Tokihan velhon talossa kaikki on mahdollista, mutta portaat, joihin päästäkseen pitää kiivetä kaiteen yli ovat ehkä vähän liian hullut. Värkkäsin siis hieman jyrkemmät portaat balsasta ja lovetuista jäätelötikuista.1 kommentti:

  1. Upea velhotalo ja ihana kotitonttu! Uskomattomalla vauhdilla olet urakoinut talon valmiiksi. Kiva seurata miten projekti etenee.

    VastaaPoista