torstai 29. kesäkuuta 2017

Kirjapinoja ja taikaliemen valmistelua

Tein työpöydän velhon työhuoneeseen. Tällä pöydällä velho valmistaa taikaliemet sekä omaan tarpeeseen, että kaupassaan myytäväksi. Jokin liemi tässä selvästi onkin valmisteilla kun velho on ottanut taikayrttejä ja -aineksia jo valmiiksi padan viereen.

I made a table for the wizard's study. Here he prepares all his potions. Looks like he is making something right now.


Pöytälevyn tein taas Billteman tikuista. Pöydän jalat ovat porraskaiteen päätypylväät. Pata on 1:12 kultakalamalja, jonka maalasin mattamustaksi ja lisäsin kahvat kuparilangasta.

Myös velhon kirjasto on alkanut muodostua. Teen vielä yhden isomman hyllyn ja laitan sitten myös tarkempia ohjeita hyllyjen tekoon.

I have also started making bookcases and books for wizard's library. This is a big room, so I still need to make quite a few more books.


Olin suunnitellut tehdä itse myös sohvan velhon olohuoneeseen, mutta sitten tuli Tampereella käydessäni vastaan tällainen sormusteline(!) joka oli niin velhomaisen näköinen, että pakkohan tämä oli velholle ostaa. Istuinosassa siis oli urat sormuksille ja olen istuimen päällystänyt uudelleen. Muuten tämä olikin jo aivan täydellinen.1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Tosi hieno sohvalöytö!

    VastaaPoista